سلالالالام عليكم
|
سلالالالالام
صبح شما بخیر ازحضورتون بسار خرسند وسپاسگزارم روز خوشی رو براتون آرزو دارم........ |
بنجوور
كيف الحال |
مرسی عزیزم
شما خوبی |
http://www.blasm.com/ta3di3/tafkir.jpg
دعينا نذرفُ الدمع قليلاً قبل موعدِ الرحيل ونشرب نخب آهاتٍ ستمضي ونلعن الزمن البخيل هيا إحزمي حقائب الأحزان ولملمي الجسدالعليل فالعُمر منا قد جرى لم يبق منه سوى القليل وأتركي للحُب ِبحثاً فإن تأخر... فلن يُطيل ولنكن رُهبان عشقٍ زاهدين نزهدُالحُب وننسى المُستحيل هذه سُنن الحياة فهكذا يأتي الصباح وبعدها الليل طويل تجربه هههههههههه |
دلم می خواد کتکت بزنم یه کتک مفصل
آخه آدم حسابی منو آوردی خونتون ومی خوای بری اخ از دست تو چکارت کنم |
خیلی
دلتنگم |
smilies/016111.gif
اینم ملیکا گفتمش بره بخوابه smilies/006.gif اینم منم به چه تاب قشنگی smilies/234.gif اینم داداش کوچولومه smilies/48_asmilies- اینم بابام عید این لباسها را پوشید |
دنيا جطوري عمو جون شما دوسته جديده است بيه خجلات نكن هههههههههههههههههههههه
ما بخدمته شما است معلم ما مليكا است شما طالب است مثله ما خوب ههههههههههه اكر ميخاي منم بده درس ميخوري هههههههههههههههههههههه |
ساحل من غصه نخور زندگي جزر و مد داره دنيامون يه عالمه، آدم خوب و بد داره ساحل من غصه نخور، پنجرمون بازه هنوز باغچه مون غرق گلهاي عاشق و نازه هنوز ساحل من غصه نخور، حافظ واست باز مي كنم شعراشو مي خونم و تو رو مداوا مي كنم ساحل من غصه نخور، دنيا رو بسپار به خدا |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 10:30 AM. بحسب توقيت النجف الأشرف |