اقتباس:
هلاا حبیبتی ورده شلونچ گلبی شخبارچ والله وحشتنی وینچ یاغایبه عنی |
افا هسة اني صرت غايبة لو انتي
اصلا ما اشوفج ابد احنه بخير انتوا اشلونكم شخباركم؟؟؟ |
مراحب شخباركم..
اشتقت لكم كثير.. اممممممم هالصفحة ما أزورها كثير برغمم أني أحب اللي فيها.. تحيتي لكم. |
مرحبااااااااااااا
متباركين بشهر شخباركم من زمان ماطليت عليكم |
اهلين بنات اشلونكم و الله زمان ؟؟؟ ان شاء الله كلشي تمام ؟؟؟ ................. زندگیم یعنی تباه زندگیم یعنی رنگ سیاه زندگیم شده جزر و مد عین یه دریا بی قرار این زندگی من شده یه قلب پاره پاره همراه یه آرزوی محال آخه من ساده گناهم چی بوده تا خدا حرومم کنه یه زندگی ساده آرزوی بزرگی نداشتم همه آرزوهام ختم یه آرزو بود اونم این بود که آخر برسم به وصال محبوبم آرزوی محال نکرده بودم ولی این دنیا مثل همیشه چه آرزو بزرگ باشه چه کوچیک اونو حسرت به دلامون میذاره أخرين دل نوشته ام بغداديه |
اقتباس:
بس انا مرات ادخل ماشوفچ |
اقتباس:
واحنا اشوق لییییییییش یاعمری واحنا بعد نحبچ واید واااااااااااااااااااااااااید کل الهلا حبیبتی و خلینا شنوفچ |
اقتباس:
تسلمین حبوبه ومبورک علینا وعلیکم جمیعاا احنا بخیر انتی شلونچ شخبارچ شنسوی بیکم الظاهر مسوین مقاطعه ویا هذا القسم:) کل الهلا وخلینا نشوفچ |
اقتباس:
اهلااا حبیبتی شلونچ شخبارچ مرحباا بر این دل که هنر وعشق واحساس از تک تک حروفش می چکد موفق باشی عزیزم وامیدوارم هیچوقت حسرتی در دلت نمونه وهمه آرزوهات محقق شوند... غم مخور، ایام هجران رو به پایان میرود پرده را از روی ماه خویش بالا میزند بلبل اندر شاخسار گل هویدا میشود محفل از نور رخ او، نورافشان میشود ابرها، از نور خورشید رخش پنهان شوند وعده دیدار نزدیک است یاران مژده باد روز وصلش میرسد، ایام هجران میرود |
اقتباس:
أن شاء الله عشان عيونك رح ادخل واسلم عليكم على الاقل اشوفك وما انحرم منك.. |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 10:07 PM. بحسب توقيت النجف الأشرف |