http://www.tahmeel.com/
سلام مليكا خانم اگر لطف كنيد يك سري هم به اين سايت بزنيد و يك سري اطلاعات درباره اين به من بدهيد اين شركت كجاست؟ آيا وي بولتن را مي فروشد؟ قيمتها چطور است؟ يا علي مدد ممنون از لطف شما |
اقتباس:
سلام به مليكا جان خوبي نازنينم ؟؟ چه خبر ؟؟ ای حرفا چیه .. می دونم مسؤلیتت خیلی زیاده وبا این وقت کم نمی شه به همه ی کارها و موضوعها رسید موفق باشی عزیزم و همیشه بهترین ها رو برات آرزو می کنم |
اقتباس:
علیک سلام به برادر گرامی ام آقا مجتبی مرسی از احوال پرسیتون خدا رو شکر بد نیستم .. شما چطورید ؟ ان شالله که خوب و خوش و سرحال باشید یک دنیا ممنون از محبتتون فقط ما رو دعا کنید ... ظاهرا این مشکلمون حل شدنی نیست نه کشور سوئد به ما پاسپورت میده و نه سفارت عراق از پاسپورت ایرانیمون هم که اصلا نمی تونیم استفاده کنیم هر وقت به زیارت حضرت معصومه علیه السلام رفتید ما رو از دعای خیرتون فراموش نکنید التماس دعا |
اقتباس:
خواهش میکنم برادر د ر خدمتیم ولی این یکی فک نکنم بشه سایتتون زود هک خواهد شد حتما متوجه شدین چی میگم ، اینا وهابین :) |
اقتباس:
سلاام خو اهر گلم ممنون شما خوبی چه خبر از درس وکار وزندگی مادرگرامیتون حالشون بهتر شد انشالله واقعا همینطور که میفرمایین قربونت برم همیشه لطف داری:) |
حال شما
خوبید انشالله الحمدالله لقط الييي كم كلمة ههههههه |
اقتباس:
مرسي عزيزم منم بد نيستم مامان هم صد هزار مرتبه شكر حالش كمي بهتر شده انشالله از روز سه شنبه کارآموزیم رو شروع مي كنم 5 هفته ست يه 5 هفته دیگه هم هست که اونم اگه خدا بخواد تو ژانویه ست شاد باشی مهربانم |
هلو وو ربوب
شلونچ گلبی شعجب اگول قسم اللغه منو ر اثاری ربوبه الورده یمنا یاهلا ومرحباا عمری.. |
اقتباس:
اهلاا حبوبه الف الحمد والشکر وموفقه یاعمری الله یوفقک ویسهل جمیع امورچ یاارب |
اقتباس:
سلام ربوبه جان من خوبم .. مرسی شما خوبید ؟؟ حبی اتبعی الدروس و اکید بفتره قصیره تتعلمین هوای شغلات حلوه و مفیده :) |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 10:25 PM. بحسب توقيت النجف الأشرف |