سلام اسمه شوما جي؟
بالمناسبة احب اطلب منكم قصيدة حافظ الشيرازي(اظهر لنا وجهك) مع الترجمة وياريت لو تدلوني على طريقة لتعلم اللغة الفارسية جاند سال داريد؟؟ |
السلام عليكم
اها اهواز زندگی میکونی . من دوستم در اهواز زندگی میکونه ولاکن من تهران زندگی کردم شمال شهر من بچه نجف . |
اقتباس:
سلام چیتوری خوش امدید شما تازه امدی تا این منتدا ؟ من احمدم ---------------- واخی بالنسبه للقصیده عندک غیر اسم للقصیده اما بالنسبه لتعلیم اللغه الفارسیه انشالله راح احط مواضیع لتعلیم اللغه الفارسیه واشالله تستفاد منها وشکراٌ |
اقتباس:
حبیبتی اذا عندک اسم القصیده اکتبیه واحنا بلخدمه انشاء الله الطریقه ان تبدین من المفردات السهله والبسیطه وبعدین ترکیب الجمل وترجمتهن وهکذا واکو موضوع بدینا بیه لکن للاسف ماشفنا واید مشارکین وماستمرینا ولکن اذا تحبون ممکن نبدی من الاول ونستمر حتی نستفاد |
اقتباس:
بله اهواززندگی میکنم موفق باشین برادر خوبم.. |
السلام عليكم
مثل ما قالت الاخت مليكا انتي راقبي المواضيع الي راح تطرح وانشالله تستفادين وشكراً |
سلام
خسته نباشید.. |
سلام عزيزم مليكا جطوري خوبي
دلم براد يك زره شوده جه خبر |
خوش امدید
اقای صده اسلام |
اقتباس:
کجائی دختر من بیشتر خوبم الحمدلله تو چکار میکنی خیلی کم پیدا شدی باور کن خیلی خیلی دلم واست تنگ شده بی وفا نمی گی سراغی از خواهرم بگیرم می خوام یاهو ببینمت چه وقتائی هستی خیلی بات حرف دارم خیلی وقته ندیدمت راستی امروز آزمون استخدام داشتم وای نمی دونی چقد سخت بود خدا بخیر بگذرونه ترا خدا دعام کن |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 09:43 PM. بحسب توقيت النجف الأشرف |