اقتباس:
:) ممنون شما خوبید بله خوزستانیم شما اهل کجائید:confused: |
اقتباس:
من شیرازی هستم |
اقتباس:
انشالله همیشه خوب وخوش باشید چطور شد عربی یادگرفتین |
اقتباس:
عربی رو هم دوست دارم زبان عربی ام سطح بالا هم نیست این منتدییات عربی رو میرم تا زبانم رو تقویت کنم. یک سوال شما در منتدی یاحسین هم عضو هستید؟؟؟ آخه یک نام کاربری به نام ملیکا هم اونجا دیدم. |
اقتباس:
آآها زبان عربی خیلی شیرینه ودوست داشتنیه بله قبلنا عضو بودم ولی حالا نیستم واکثر اوقاتم فقط سایت اناشیعیم. خیلی وقته شما عضو سایت یاحسین هستین |
اقتباس:
من هم خیلی وقته که عضو سایت یا حسینم ولی اکثر اوقات اینجا مینوشتم اونجا هم وقتی میرم اگر مطلب قشنگی دیدم نظر میزارم. |
السلام عليكم كيف الحال اشتقت لكم جميعا خصوصا اني غبت عن هذي الصفحة الرائعة فترة طويلة أن شا ءالله تكونوا جميعا بخير وكل عام وانتم بخير |
اقتباس:
بله خیلی خوشحال وخوشوقتم که ما را دراین سایت همراهی میفرمائید:) یه چیزیم بهتون بگم اگه اینطور پیش برین زبان عربیتون بهتر از اینی که هست میشه من خودم که عرب هستم قبلا املای بعضی کلماتو اشتباه مینوشتم ولی حالا خیلی بهتر شده |
اقتباس:
اهلاا حبیبتی ارجوان الحمدالله انتی شلونچ شخبارچ الوالد شلون صارت صحته الله یشافیه وینطیه الصحه والعافیه واحنا بعد اشتقنالچ کثیررررر ارجوان گلتی متحبی البامیه خلاص سویتلچ دجاج شوی مع رز تلگینه بالمطبخ الجدید;) موتگولین ماحب الدجاج بعد هههههههههه |
هـــــلآ ملؤكـــه
شح ــآلكـ يــآقلبي ..؟! صـــآر لي زمــآإأن على ــآ هذآ آلمؤضؤع متبــآركين بــآشهر آلكريم |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 10:20 PM. بحسب توقيت النجف الأشرف |