![]() |
اقتباس:
لو ادري هيج رح تتونسين جان قرن الفات كلتلج بي هههههههههههه بس جديات هو كلش حلو و يفيد |
اقتباس:
عزيز دلم دشمنت شرمنده باشه :) و الترجمة لخاطرج ;) عزيزت قلبي عدوج خلي يكون شرمنده :d ههههههههههه |
داعي الله مرسی خواهر گلم واقعا گفته های زیبایی بود خصوصا اون شعر انگلیسی که در اصل درد دل کودکانه ست موفق باشی عزیزم |
اقتباس:
نه من سوئد زندگی میکنم مرسی .. این نظر لطفته .. ولی اینقدرها هم فارسیم خوب نیست به قول معروف فقط گلیممو از آب میکشم بیرون :) ههههه خوب وقتی آدم با ایرانیا بزرگ بشه حسنش اینه که چاییش کم رنگ میشه شما چی ؟ مشالله فارسیت بیسته .. ایران زندگی میکنید .. یا می کردید ؟ مرسی عزیزم .. موفق و مؤید باشی |
چرا هميشه بدنبال اين هستيم که بدانيم چرا گل خار دارد؟ بياييد گاهی بدنبال آن باشيم که بدانيم چرا خار گل دارد؟ http://i35.tinypic.com/2vijgio.jpg |
بـسـم الله الـرحـمـن الـرحـيـم الحمد لله الذي لا يبلغ مدحته القائلون ولا يحصى نعمائه العادون ولا يؤدي حقه المجتهدون http://www.jannatalhusain.info/2010/...2b442f4bf8.gif اللهم عجل لوليك الفرج السلام عليكم ورحمة الله وبركاته .. أهلين أهلين كيفك خيتو شو أخبارك .. يعني شكم مره نگلچ حجیه ترجمی ترجمی ماعرفنه بس الگل والتدردر دارد ودارد وهمیشه وهستم هستم کآنه موجود او حاله اثبات الشیئ باانتضارکم عینی موفق باشید و دمتم محاطين بالالطاف المهدويه |
اقتباس:
ممنون خواهر بغدادیه با عرض پوزش من پسر هستم ممنون از تاپیک قششنگتون جای جالبیه واسه گفتن حرف های قشنگ راستی در منتدیات یاحسین شخصی با همین نام شما یعنی بغدادیه هستند شما خودشونید؟ |
” قشنگترین چیزهای دنیا نه قابل دیدن و نه حتی قابل لمس کردن هستند. بلکه باید آنها را با قلب خود حس کنید ”
|
اقتباس:
حبي الترجمه مثل كل مره مرح تكون حرفيه لان الشعر يفقود معناه چرا هميشه بدنبال اين هستيم که بدانيم چرا گل خار دارد؟ ليش دائما احنا نبحث حتى نعرف ليش الورد عنده شوك بياييد گاهی بدنبال آن باشيم که بدانيم چرا خار گل دارد؟ تعالو مرات نبحث حتى نعرف ليش الشوك عنده ورد ( او ليش الشوك بي ورد ) |
اقتباس:
شرمنده .. ببخشيد چون تو پروفايل کاربريتون جنسيتتون زن ذکر شده منم شما رو مونث خطاب کردم بازم معذرت ميخوام خواهش ميکنم .. خوشحالم که از این موضوع خوشتون اومده اميدوارم اسمتون هميشه مزين این محفل دوستانه باشه بله خودمم من 2-3 سال پيش اونجا عضو بودم شما اونجا عضويد ؟ |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 03:41 PM. بحسب توقيت النجف الأشرف |