اقتباس:
شلونچ عمری مشتاقین والله ای والله صدگ نفس الحال الله یوفقچ یارب ویسهل علیچ کل امورچ وشدی حیلچ;) |
اقتباس:
اهلااا حسون وعلیکم السلام اگول القسم منور اثاری حسون هنا ههههه واحنا نرحب بیک کل الترحیب ویسعدنا وجودک ومشارکاتک ویانا ابن المرجعیه هو مثل ماقال اجی ایران وتدری اکید ماعنده وقت یدخل وکله مشغول بجمال طبیعه ایران :psmilies/029.gif الله یوفقه انشالله |
ههههه
الله يساااعد الجميع انشاء الله |
انشالله يارب
|
اقتباس:
أن شاء الله خير اله يساعدك بشغلك ويوفقك بحق محمد واله ويسهل كل أمورك |
هلاا عمری نور
ویسهلک یابعد عمری کله انتی |
وینک حسون الیو م مابینت
|
سلام عليكم
كيفك ملوكة ان شاء الله بخير مشتاقتلج شكو ماكو؟ |
هلا عيوني وردة
ونك من زمااااااااااااااان ما شفناك تدخلين المنتدى شخبارك يا عمري..؟؟ وين كل الغيبة.. |
هلا والله عيوني ارجوان انتي اشلونج حياتي
احنه الاشوق والله الدراسة تمنعنا ان شاء الله بس اكمل راح ارجع للمنتدى انتي شخبارج امورج؟ |
اقتباس:
الحمدلله انا بخیر انتی شلونچ الاهل البنات وانا اکثر والله شخبارچ شسوین ماسوین وینچ حبیبتی قطعتی فد مره لیییییشششش خوب شد دیدمت چون احتمال داره یه چند روز دیگه برم مسافرت فعلاا در دست شوره تاببینیم چی می شه ولی به احتمال زیاد برم چون خیلی خستمه واگه نرم اوضاعم بدتر میشه |
هلااا نور همری
شلونچ حبی شخبارچ |
گلی خل اشوفچ علیاهو
|
سلام مليكا جون جطوري عزيزم
جه خبر جكار كردي قوربونت |
سلاموون عليكم
كيفكم ان شاء الله بخير كيف ام الطبخات خيتو مليكا شخبارك مع الشغل ان شاء الله تمام وكيف احوالك خيتو ورده وين هالغبة اختفيتي سنة يمكن عسى المانع خير ننتظر رجعتك مثل اول واحسن حبيت اسلم عليكم بس مع السلامة :) |
اقتباس:
مرسی خوبم شکر والله هیچی یارو پیداش نمیشه نگران نباش انشالله درست میشه |
اقتباس:
یاهلااا ومرحبا عشاق مامصدگه منوهنا عاشق بنفسه ههههههه الحمدلله انا بخیر خیو انت شلونک اخبارک الدراسه شلونها یارب تکون بخیر وعافیه والطبخات راحت بعد نسیتها ههههههه ماعند یوقت هههههههههه کل الهلاا بیک غالینا من ذوقک ولطفک تسلم الله یخلیک یار بولایحرمنا منک منور ونتمنا نشوفک دایما :) تری احنا مودنمارک لاتقاطعونا هههههههه |
عزيزم خودش شبها بيداش ميشه
اكر ميتوني خودش قبول ايميلت كرده عزيزم ميترسم وقت نداري منو ببخش ولي جكار كنيم |
سلاااام
من سعی خودمو می کنم باقیش با خدا مطمئن باش درست میشه خودتو بیشتر ازاین ناراحت نکن امیدت به خدا باشه.. |
دوستت دارم .. دوستت دارم دوستت دارم و می دانم که درعشقت غرق شده ام دوستت دارم و می دانم که همه پل های برگشت را پشت سر ویران کرده ام و می دانم در این عشق با وجود همه ی اشکها و غم ها بازنده من هستم و می دانم این من بوده ام که به تنهایی در عشقت گم شده ام این من بوده ام که همانند عشاق مجنون به فکر چیدن ستاره ها افتاده ام و می مانم عاشقت می مانم ]با اینکه می دانم وصالت از محال هم دورتر است دوستت دارم دوستت دارم خیلی زیاد دوستت دارم با اینکه می دانم عشقت با خودکشی یکسان است ولی این را هم می دانم که مرگ من در مقابل عشقت یک پیروزی است از خط خطي هاي بغداديه |
سلااام دوستان خوب وعزیزم
گلی جون عزیزم خوبی انشالله بغدادیه الهی قربونت برم کاش همه خط خطیها به این زیبائی باشن |
در خواب ناز بودم شبی
دیدم کسی در می زند در را گشودم روی او دیدم غم است در می زند ای دوستان بی وفا از غم بیاموزید وفا غم با آن همه بیگانگی هر شب به من سر می زند |
اقتباس:
والله خوب معناها جيد.. مشتاقة لكم.. |
اقتباس:
هلااا یاعمری نور صح هو یشرح الاشتیاق اصلاا خلی اترجم ههههه فی لیله کنت نایم سمعت الباب یطرق رحت فتحت الباب شفت الحزن اوالهم هوالی کان یطرق بابی فیا ایها الاصدقا الی ماعندکم وفا تعلموا من الحزن کل الوفا مع انه غریب لکنه مر علیه شرایچ موحلوsmilies/047.gif |
اقتباس:
فدات بشم ملیکا جون چشات زیبان که خط خطی های منو زیبا میبینی خیلی خوشحالم که ازشون خوشت میاد smilies/047.gifsmilies/047.gif smilies/047.gif |
مليكا عزيز دلم فقط يك جيزي
اكه بهاش حرف زدي بهش نكو كه من كفتم باهش حرف بزن بكو برام صحبت كرد منم اومدم بهات حرف بزنم باشه عزيزم ميرسي قوربنت برم |
سلاام گلهای نازم
خیالت راحت باشه متوجهم چی می گه فقط دعا کن پیداش بشه |
سلام عليكم كيف حالكم ورده الجنة
ومليكا ان شاء الله بخير مبتلي شوي بموضوع ونسألكم الدعاء ان شاء الله والله يفرجها :( ويحقق امنيتي وحاجتي ولاتنسانا خصوصا الاخت مليكا عند طبيب اهل البيت الامام الرضا عليه السلام ودمتم بخير وصحة |
اقتباس:
اهلاااا عاشق الحمدلله احنا بخیر انت شلونک اخبارک خیر انشالله اخی عاشق من عیونی ادعی والله یسهل علیک کل امورک یااارب خلیتنی بفکر عاشق یاریت اعرف یمکن اگد راساعدک عشوق ردد های الکلمات واید والله کریم یارؤف ویارحیم یارؤف ویارحیم یارؤف ویارحیم |
شعر هاي متفرقه یک عمر مرا دلبسته کردی مرا از خانه ام آواره کردی تو روشن کردی آتش در درونم چه جنگی را گلم همراه کردی __________ بسته به چشمان تو جانم شده دل کندن ز تو ابر دو چشمانم شده جان منی ای رگ و خون و امید دیدن تو آرامش روح و روانم شده __________ عمریست که دل را به شقایق دادم دل پیر تو شد جان به دقایق دادم عمری به دنبال تو ای عشق دویدم دردی ست جدایی که دل را به حقایق دادم __________ ای دل تو مرا خوار و پریشان کردی تو بودی که مرا عاشق و حیران کردی بعد از آن دلبر شیرین که نشد قسمت ما باز تو بودی که مرا مست و غزل خوان کردی __________ چه شبها با خیالت خواب رفتم به دنبال دل بی تاب رفتم چه شبها در به در در آسمان ها به دنبال تو ای مهتاب رفتم در آخر گفتم ای دل غافلی تو در بیابان بودم و به دنبال سراب رفتم __________ دیشب از بس که به دریای غمت ناله شدم تا خود صبح چون ابر بهارانه شدم تا سپیده با خیالت تو به سر بردم دوست در خواب تو را دیدم و دیووانه شدم __________ دیشب که به دریای خیال تو پریشان بودم سوی ساحل امید تو گریان بودم من که دل بسته کوی تو شدم ای گل ناز تا خود صبح پر از اشک بهاران بودم __________ به دریای خیال تو دیشب گرفتار شدم در هجوم موج غم ها اسیر و بیمار شدم دیشب دوباره باران بارید و من غرق در اشک و تب دار شدم __________ نالیدم از عشق خدا تو را دوا داد به من گفتم که بیمارم و او تو را شفا داد به من دل بسته روی تو شدم ای همه خوبی هم دوا هم شفایی که خدا تو را داد به من __________ امیدوارم که از شعرها خوشتون بیاد و این شعرها از دست نوشته یک پسر بنام فرهاد است |
مليكا عزيز دلم خواهش ميكنم سعي خودت بكن اين روزها باهش حرف بزني
جون من ديكه نميتونم بيام روي نت سعي خودت بكن عزيزم |
سلام علیکم
شلونکم حبایبی الغالینن شلونچ بغدادیه شلونک عشوق شلونچ ورده انشالله بخیر گلبی بغدادیه کلمات تجنن عاشت ایدچ عمری ورده انشالله یاعمری.. |
اقتباس:
أي حلوو كثيرر عجبني أنا اذا جيت ايران رح أخذك معي مترجم وبتعلم اللغة منك.. اه بس متى اجي ازور ضامن الجنة.. |
اقتباس:
ما عرفت شو مكتوب بس قرأته كله.. أكيد حلو مثل ما قالت مليكا أساسا أنت ِ ومليكا كله تكتبون أشياء حلوة.. |
السلام عليكم
مسائكم الله بخير اشلونكم كلكم ممشتااااااااااااااااااااااااااااق لكم والله ولسوالفكم |
تسلمین حبی نور
کلچ ذوق والله یاقمر وانتی الاحلی دایماااااااا وکل مواضیعک ومشارکاتک ممیزه وراقیه جدا جداااااا یعیچ العافیه.. |
علیکم السلام
مسا النور هلا والله ابوهادی شلونک شخبارک وانت اکثر هلا وکل الهلا بیک منور |
السلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام عليكم
مساء الخير لیش النودهم یفارگونا بساع ویهجرونا بغفل حتی من غیر وداع ان شاء الله الكل يرجع يارب |
ملوكه
عفيه ادعينه يله مع السلامه اشوفكم على خير |
مرحبا شخباركم..
محتاجه لدعئكم لا تنسوني.. |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 08:23 AM. بحسب توقيت النجف الأشرف |