واااااااااااااااااااااو
صدگ اکبر موزه یمااا بگد الکیبورد خل امتر الکیبور کم متر ههه هذا منویاکلها نفر لونفرین هههههههه |
|
|
|
میگم :
ایران ایران ###### از دل و از جان |
ایـــــــران
ای ایران ای وطن من ای عشق جانسوز من فدای تو این دل وجان ایران ای خاک دلیران |
ای ایران ای مرز پر گهر************** ای خاکت سرچشمه هنر
دور از تو اندیشه بدان *************** پاینده مانی ، تو جاودان ای دشمن ار تو سنگ خاره ای ، من آهنم***** جان من فدای خاک پاک میهنم مهر تو چون شد پیشه ام************* دور از تو نیست اندیشه ام در راه تو کی ارزش دارد این جان ما************ پاینده باد ، خاک ایران ما سنگ کوهت در و گوهر است********* خاک دشتت بهتر از زر است مهرت از دل کی برون کنم************ بر گو بی مهر تو چون کنم تا گردش جهان و دور آسمان بپاست*********** نور ایزدی همیشه رهنمای ما است مهر تو چون شد پیشه ام************** دور از تو نیست اندیشه ام در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما************ پاینده باد ، خاک ایران ما ای ایران ای خرم بهشت من************ روشن از تو سرنوشت من گر آتش بارد به پیکرم*********** جز مهرت بر دل نپرورم از آب و خاک و مهر تو سرشته شد گلم************* مهر اگر برون رود تهی شود دلم مهر تو چون شد پیشه ام************ دور از تو نیست اندیشه ام در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما************ پاینده باد خاک ایران ما |
اي
ايران عشق من ايران دل من ايران جان من ايران زندگی من ایران کشور من |
smilies/047.gifsmilies/050.gifایــــــــــــــــــــــــرانsmilies/050.gifsmilies/047.gif ممنون برادرم درود برشما.. |
ايـــــــــــــــــــــــــران
شكراً |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 09:07 AM. بحسب توقيت النجف الأشرف |