اقتباس:
قبل فتره کنا مخلیین دروس تگدرین تروحین بالصفحات القبل وتلاگی الموضوع واذا تحبین نگدر شوی شوی نراجهم هنا ویاهلا ومرحبا بیچ حبوبه.. |
اقتباس:
حالت خوبه عزیزم نماز روزتون قبول حق باشه انشالله.. لحونه خوفتینی انتی شنوقصدچ مافهمت لیش تگولین بست بخیر؟؟؟؟ لاسمح الله خاف صایر شی طمنینی گلبی... |
اقتباس:
آره به دردت می خوره نمیشه که دنبال مامان بفرستی بیاد آشپزی کنه میشه ههههههه |
اقتباس:
همچنین برادر خوبم خواهش میکنم منم از حضور وهمراهیتون بسیار ممنون وخرسندم محتاجیم به دعا |
اقتباس:
همچنین برادر گرامی انشالله قبول حق باشه |
اقتباس:
انتی شلونچ گلبی اخبارنا شوی یوع وعطش ههههههه منا ومنکم یاارب |
اقتباس:
سر شما درد نکنه جونم :) |
اقتباس:
قبول حق انشالله:) |
اقتباس:
ممنون خواهر گلم شما خوبید انشالله همچنین انشالله قبول حق باشه ممنون عزیزم از حضور وهمراهیتون خیلی خوشحالم.. |
اقتباس:
انا تمام يا عمري سألت عنك العافية.. ما تقصرين والله. |
اقتباس:
وبدأت أتأقلم مع المكان الجديد.. ومشتاقة لك كثير يا عمري. ومثلكم عطشانه برمضان بس مش جوعانه لان أنا مشكلتي أكل ليمون كثير عشان كذا أعطش بقوة. |
سلام به همه دوستان
صبح بخير در کمال شادابي خواهر گرامي احوالپرسي مخصوص هم خدمت شما که هواي ما را داريد اينطور که متوجه شدم شما هم مثل خيلي خانمها امروزي از آشپزي فرار مي کنيد؟ شايد هم مي گوييد آشپزي هم به عهده آقايون ه ...؟ |
اقتباس:
انشالله د وم بخیر وسعاده الحمدلله وانا بعد اکثر والله اووو العطش والیوع موتنا انتی مثلی ادو رعالحامض لو طار ههههه |
اقتباس:
صبحتون بخیر خواهش میکنم وظیفمونه نه نه اصلاا من فراری نیستم اتفاقا همیشه آشپزخونم بخصوص ماه رمضان که پخت وپز بیشتره البته اگه بلد باشن حتما اینو میگفتم ولی چون بلد نیستن به عهده خانماست هههههههههههه |
اقتباس:
|
اقتباس:
|
آقا مجتبی چطور میشه توسایت پخش عکس بذارم
یه شربت درست کردم شربن نعنا وابلیمو خواستم دستورشو همراه باتصویر بگم نشد http://www.jannatalhusain.info/2008/...f6443ccb73.jpg |
اقتباس:
راجع به عکس بايد فکر کنم يک جايي از آپلود رايگان بزارين بعد آدرسشو لينک بدين هر موقع رقبا خواستند من آماده ام براي مباهله:d |
اقتباس:
چه بااطمینان می گی صددر صد:eek: اخه رقیب خانما شدن اونم تو آشپزی فک کنم برا آقایون خیلی مشکل باشه :) |
اقتباس:
يک بار براي زيارت تشريف بيارين قم ما هم در خدمتيم. خانمها بشينن نگاه کنن از آشپزيش گرفته تا .... کليه امور پذيرايي و پس از پذيرايي:) |
اقتباس:
ماشالله شما اهل قمین درود بر شما وبر تمامی اهل قم اتفاقا چند ماه پیش قم بودم انشالله فرصت بشه بازم میریم یه چیزی بگم آقا مجتبی ولی می ترسم خانما بشنون من همیشه اعتقاد دارم آقایون هر کاری رو شروع کنن به نحو احسن ا نجام می دن وماهر میشن همین آشپزی که میگیم فقط کار خانماست آقایون چقد مهارت دارن یا خیاطی بهترین اشپزای دنیا آقایون هستن نه فقط خانما:) |
سلام عليکم
صحبح بخير خواهر عزيز و گل اين نظر لطف شماست که نظر مثبت به آقايون داريد که واقعا همچين خانمهاي کم پيدا مي شوند. خلاصه بخاط زيارت حضرت معصومه فاطمه ثاني سلام الله عليها هم که شده بيايد ما هم در خدمت زائر ايشان هستيم يا علي |
السلام عليكم
مساء الخير اشلونج يا اعز اخت ملوكه والله مشتاااااق لكم رمضان كريم |
اقتباس:
صبحتن بخیر برادرگرامی جدی میگم این یه واقعیته انشالله خدا توفیق بده که دوباره بیایم زیارت التماس دعا.. |
اقتباس:
صباح الخیر رمضان کریم وتقبل الله اهلاا ابوهادی الغالی الحمدلله انابخیر انت شلونک شخبارک الاهل شلونهم والله احنا اشوق وین هالغیبه خلیتنا بفکر انشالله خیر طمنا یاغایب ههههههه |
هل والف هله ومية هله
اني بخير يا عيوني والله انتم اكثر بس بعد الظروف منعتني بس ان شاء الله جاي ما دام انتي موجوده ههههههههههههههههههههه رحم الله والديج شخبارج معنوياتج |
اقتباس:
انشالله یارب دوم بخیر وسعاده ای اعرف الظروف مومخلیه واحد بحاله الله المعین :( |
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اسئل المجرب ولا تسئل الحطيم
|
ای خویه بعد المجرب اعرف هههههههه
|
اقتباس:
هم ياد بگيريم هم براي مهمانهاي که قرار توفيق پذيرايي شان را پيدا کنيم درست کنيم:) |
اقتباس:
اگه متوجه نشدین بگین که به فارسی براتون بنویسم http://www.imshiai.com/vb/showthread...974#post474974 |
|
اقتباس:
|
يا عَلِيُّ يا عَظيمُ، يا غَفُورُ يا رَحيمُ، اَنْتَ الرَّبُّ الْعَظيمُ الَّذي لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَيءٌ وَهُوَ السَّميعُ الْبَصيرُ، وَهذا شَهْرٌ عَظَّمْتَهُ وَكَرَّمْتَهْ، وَشَرَّفْتَهُ وَفَضَّلْتَهُ عَلَى الشُّهُورِ، وَهُوَ الشَّهْرُ الَّذي فَرَضْتَ صِيامَهُ عَلَيَّ، وَهُوَ شَهْرُ رَمَضانَ، الَّذي اَنْزَلْتَ فيهِ الْقُرْآنَ، هُدىً لِلنّاسِ وَبَيِّنات مِنَ الْهُدى وَالْفُرْقانَ، وَجَعَلْتَ فيهِ لَيْلَةَ الْقَدْرِ، وَجَعَلْتَها خَيْراً مِنْ اَلْفِ شَهْر، فَيا ذَا الْمَنِّ وَلا يُمَنُّ عَلَيْكَ، مُنَّ عَلَيَّ بِفَكاكِ رَقَبَتي مِنَ النّارِ فيمَنْ تَمُنَّ عَلَيْهِ، وَاَدْخِلْنِى الْجَنَّةَ بِرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ. هسا جرب استماع |
هههههههههههههههههههههههههههه اي
ملوكه ما تجين تتفطرين ويانه |
الله شكد صوته حلو راح انزله في موبايلي
الف جزيل الشكر منو هذا منصوري |
اقتباس:
عافیه خویه والله یاریت هالگد یوعانه وعطشانه موماشالله البارحه صار فطورنا بالسحور وانسد نفسی ماکلت شی وهسا میته:mad: |
اقتباس:
راستي اين دوست شما بست فرند با من احوال پرسي کرده بود شما هم جواب ش را داده بوديد که... خوبه آدم چند زبان بلد باشه ولي متاسفانه ما که بلد نيستيم(آنهم عربي نور علي نور) |
اقتباس:
بله بهتون سلام کرد وازم یه سوال پرسید که جوابشم دادم شما هم بعد یه م دت عربی یاد میگیرین نگران نباشید :) نصف لیوان آبلیمو بهتره که تازه باشه چند برگ نعنا نصف لیوان شکر یک لیوان آب همه این موادو داخل میکسر می ذاریم تاخوب مخلوط ویکدست بشه ومخلوط نسبتا غلیظی بدست بیاد بعدهم به سلیقه وذائقه خودمون می تونیم موادو کم وزیاد کنیم وهمراه با چندتکه یخ عالی میشه نوش جان |
سلام بغدادیه جون
چه خبر کجائی خانمی چند وقته ندیدمت دلم واست یه ذره شد |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 10:45 PM. بحسب توقيت النجف الأشرف |