![]() |
خيلی ممنونم عزیز نظر لطفتونه ^^ |
سلام علیکم
بغدادیه جون خیلی کم پیدا شدی خیر باشه انشالله |
سلام عزیز دلم خوبی ؟ دلم برات تنگ شده بود اما چه کنم که خیلی مشغولم چه کارا میکنی؟ بچه های گلت خوبن انشالله؟ |
اقتباس:
به به چه عجب از این طرفا :) مرسی گلم شکر همه خوبیم این روزاا هم سرگرم امتحانات نوبت اولیم وطبق معمول خانه داری وبچه داری وتدریس بچه ها به عهده منه الحمدالله شما خوبی خانواده خوبن انشالله از دیدنت خوشحالم قربانت عزیزم انشالله همیشه خوب وخوش باشی.. |
مرا ای عشق ,ای بانوی خوبی ها , اجابت کـن نگاهم را پُـر از مفهوم ناب استجابـت کـن |
ای پادشه خوبان داد از غم تنهائی دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آئی |
أز دامن زن ,مرد به معراج می رسد |
یادمان باشد از امروز خطایی نکنیم گر که در خویش شکستیم صدایی نکنیم پر پروانه شکستن هنر انسان نیست ؛ گر شکستیم زغفلت من و مایی نکنیم یادمان باشد اگر شاخه گلی را چیدیم ؛ وقت پرپر شدنش ساز و نوایی نکنیم یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند ؛ طلب عشق زهر بی سر و پایی نکنیم ... |
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته,,,,... .. بغداديه،،,, قربانت برم من شما را ديدم دلم برات نتگ شده حالة شما چطوره,.؟ چه خبر؟ تؤبريني واحشتني بقوه حبيبتي ودمتم محاطين بالألطاف المهدويه,,,,... |
شیشه ی عطر، لب دیوار شکست همه جا پر شد از بوی خدا همه جا آیت اوست |
http://www.noorfatema.net/up/uploads/12981402712.gif السلام ای درخت نور بر تنت همیشه رخت نور ای الهه ی وفا و عشق ای تو خوبی و صفا و عشق پاکی از وجود پاک توست عشق قلب سینه چاک توست http://www.noorfatema.net/up/uploads/12981402712.gif میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری ، حضرت فاطمه زهرا (س) مبارک باد http://www.noorfatema.net/up/uploads/12981402712.gif |
نخواهم گل که گل بی اعتبار است تمام عمرگل ,فصل بهار است تورا خواهم من از گلهای عالم که عطرتو همیشه ماندگار است بي بوي تو بهار هم ميبوسم باخنده صد نگار هم میبوسم هر لحظه که در خاطره ام میایی دستان رفاقت تو رو میبوسم |
اقتباس:
زهرا جون سلام خوبی عزیزم؟ دل منم برات خیلی تنگ شده چه خبر؟ شکر خدا بد نیستم گلم والله القلوب عند بعضها انی هم مشتاقتلج خیرات الله |
اقتباس:
نرجس جون چه شعر زیبا و با معنایی انتخاب کردی شاد باشی عزیز |
اقتباس:
سلام به عزیز دلم ملیکا جان چون دیگه خیلی از امتحاناتت گذشته باید بپرسم امتحاناتتو خوب دادی انشالله ؟؟ منم بد نیستم یه مدت خیلی خیلی مریض بودم آبله مرغون گرفتم از اون آبله مرغونا یه سانت سالم تو بدنم نموند و بدتر از همه چشمام هم تاول زد وقتی رفتم چشم پزشک گفتش که اگه یک یا دو روز دیرتر میومدم شاید بینایمو از دست میدادم خدا خیلی رحم کرد یک هفته از شدت درد و تب نمی تونستم بخوابم خدا رو هزار مرتبه شکر الان فقط خاطره شد البته یه خاطره ی تلخ :( فدای مهربونیت گلم خیلی مواظب خودت و بچه های نازت باش شاد باشی عزیزم |
اقتباس:
شکر البته امتحانای من سه ساله تموم شده وفارغ التحصیل شدم امتحانای بچه ها رو میگم که شکر خدا بامعد ل20 قبول شدن واااااااااااااااااااااای بلا به دور خدا مرگم بده خدا رو شکر واقعا آدم همیشه باید مواظب سلامتیش باشه وهیچوقت فرصتو ازدست نده الحمدالله که بخیر گذشت بیشتر حواست به سلامتیت باشه عزیزم خدا بد نده خوشحالم که سلامت هستی انشالله همیشه درکمال صحت وتندرستی وشادکامی باشی خوشحالم که چشمم دوباره بادیدنت روشن شد:) قربونت.. |
سلام
من در این تالار تازه واردم زبان عربی رو هم زیاد بلد نیستم اما از شیعی بودن این تالار خوشم اومد امیدوارم لحظهات خوبی رو کنار شما محبان اهل بیت داشته باشم . من الله توفیق |
سلام علیکم
خیلی خیلی خوش اومدی دوست عزیز درخدمتیم... |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 11:38 AM. بحسب توقيت النجف الأشرف |