![]() |
(آموزش زبان فارسى) الفارسیه
به نام خدا
بسم الله نبدا الارقام ( انی کتبتلکم ایاها علی اللفظ حته اسهل) یک _____ واحد دو _____ثنان سه_____ثلاثه چهار _____اربعه پنج______خمسه شیش_____سته هفت_____سبعه هشت _____ثمانیه نو ______ تسعه ده _______عشره یازده _____احدعشر دوازده _____اثنی عشر سی زده ________ثلاثه عشر چهارده ________اربعه عشر پونزده________خمسه عشر شانزده ________سته عشر هفده_________سبعه عشر هیجده _______ثمانیه عشر نوزده __________تسعه عشر بیست __________عشرین سی_________ثلاثین چهل __________اربعین پنجاه __________خمسین شست __________ستین هفتاد ___________سبعین هشتاد ____________ثمانین نود ______________تسعین صد _______________ میه بعض الجمل المتداوله کثیره أريد............................مى خواهم ( میخام ) لآ اريد.......................نمى خواهم ( نمیخام ) يعجبني.........................دوست دارم اليوم..........................امروز غدا..............................فردا تحت.............................زير، بايين فوق............................بالا ، بالاى على اليمين...........................به طرف راست على اليسار.........................به طرف جب فى الدخل.........................تو : درون، داخل فى الخارج...................................بيرو ن، در خارج بجب.................................بايد ضما ير ........................ الضمائر من ............................ أنا تو شما (مذكر) ......................... أنت تو شما (مؤنث ) ...................... أنت شما (دو نفر يا دو عدد) (مذكر ومؤنث) ......................... أنتما شما (جمع ومذكر) ............................. انتم شما (جمع ومؤنث) ........................... انتن ما ............................................ نحن آو (مذكر) .................................... هو آنها (در نفر يا دو عدد)(مذكر ومؤنث) .......................... هما إنها (جمع ومذكر) .................................... هم آو (مؤنث) ....................... هي إنها (جمع ومؤنث) ....................... هن کلمات متداوله زوجه --------- - زن زوج --------- - شوهـر أبنة --------- - دختر أبن --------- - بسر أم --------- - مادر أب --------- - پدر صديق --------- - رفيق نعم --------- - بله لا --------- - نه شكرا --------- - متشكرم شكراً جزيلاً --------- - خيلي متشكرم علي الرحب والسعه ---------- خوش امديد وداعاً ---------- به اميد دیدار صباح الخير --------- - صبح بخير مساء الخير ---------- روز بخير مساء الخير 2 --------- - شب بخير ليلة طيبة --------- - شب خوش أين الحمام --------- - مستراح كجاست ما أسمك --------- - اسم شما جيست سررت برؤيتك --------- - خوشحالم از دیدن شما كيف حالك --------- - حالتان جطور است طيب / بخير ---------- خــوب سيئ / مش بخير --------- - بـد من فضلك --------- - خواهش ميكنم عن اذنك --------- - ببخشيد مرا اهلا --------- - سلام مع السلامه ---------- خدا حافظ smilies/110.gif |
احسنت اخی العزیز
شکرا لجهودک الممیزه موفق انشاء الله |
شكراً
على المرور خانم مليكا |
خواهش میکنم برادر عزیزم
خیلی خیلی ممنون بخاطر زحمات ومطالب بسیار ارجمندتون منتظر درس ومطالب بعدیتون هستیم .... |
مرسي دستت درد نكونه |
احسنت اخی العزیز شکرا لجهودک الممیزه موفق انشاء الله |
اقتباس:
ممنون |
اقتباس:
|
تسلم اخوي على الكلمات
يعطيك ألف عافيه وجزاك الله خير smilies/50.gif |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 12:55 PM. بحسب توقيت النجف الأشرف |