![]() |
خیلی وقتاا...
خیلی وقتا...
بااینکه دور برت شلوغه اما خیلی تنها می شی خیلی ناراحت وگرفته وغمگین چون هیچ کس باتونیست ، هیچ کس تورا نمی فهمه ودرک نمی کنه حتی خوبیهای ترا بد می گمارند حتی محبت وعشقتو دروغین می پندارن وتمام گفته هایت رو باور ندارن خیلی وقتا... همه چی برعکس میشه ، حرفائی که می زنی کارائی که می کنی حتی شاید راهی که می روی خیلی وقتا... ازشون می گذری وباتمام وجود وته اعماق قلبت اونا رو میبخشی از تقصیرشون در حق تو از زخم زبونا از اون تصویر غمگینی که بر صورتت می کشن واز اون گریه ها واشک هائی که برای چشمات ارمغان میارن اون چشمائی که چه چشبائی که بخاطشون نخفت از همه اینا می گذری اما همینکه کوچکترین اشتباهی ازت سربزنه ترا مقصر وگناهکار می دونن.. خیلی وقتا... انتظارشونو می کشی ومنتظر دیدارشون می مونی اما خیلی زود متوجه میشی که ای کاش منتظر نمی موندی چون اونهائی که چشم براهشون بودی مشتاق دیدارت نیستن خیلی وقتا... از ته دل عاشقشون می شی وبخاطرشون از همه چی می گذری وتمام فضای فکر وحواس ترا اشغال میکنن گوئی در این دنیا کسی جز اونا نیست ولی اونا اصلا به یاد تونیستن خیلی وقتا ... سفره ی دلت را براشون باز می کنی وفکر میکنی ترا خواهند فهمید ولی متوجه میشی اصلا یه حرف از صحبتای ترا نشنیدن خیلی وقتا... سعی می کنی همیشه خوشحال وشادشون کنی حتی از شادیهای خودت می گذری فقط اونا راحت وخوش باشن اما اونا جز اندوه وغم چیزی برایت ارمغان نمیارن خیلی وقتا... اشکاشونو پاک می کنی وگریه هاشونو به خنده مبدل می سازی اما اونا باعث اشک وگریه هات میشن خیلی وقتا... تمام وقت خودت را در اختیار اونا می گذاری اما اونا حتی یه لحظه از وقتشونو در اختیارت نمی ذارن واز تو دریغ می کنن خیلی وقتا.... تو براشون دعا می کنی ولی می شنوی که علیه تو دعا می کنن خیلی وقتا تمام خوبیهای تو نه فقط با ناسپاسی وناشکری بلکه با بدی جواب داده می شه خیلی وقتا... مرهم زخم ودرمانشون می شی ولی اونا نمک پاش زخمای تو می شن خیلی وقتا تو از همه چی می گذری وکوتاهی اونا در حق تو نادیده می گیری که دلشون نشکنه ولی اونا داتو می شکنن خیلی وقتا... اگه تمام ادما تنهات بذارن ترا نفهمن درکت نکنن خوبیهای ترا با بدی جواب بدن وترا از یادببرن خیلی وقتا وهمیشه خدا هست خدائی که از همه بهتر ومهربانتر وبا حال دل ما آشناتر پس خدایا اگه ترا دارم غمی نیست عشق وسودای کسی در سرم نیست خداوندا همیشه امید وتوکلمون برتوست... از حرفهای دلم... قصد ناراحتی شما رو نداشتم ولی خیلی ناراحت بودم گفتم چیزی بنویسم که از ناراحتیم کاسته بشه امید وارم همیشه خوب وخوش وشاد باشید وروی غم وناراحتی رو هرگز نبینید... |
اختي وقرة عيني مليكا:) ،،
عندما تضيفين موضوع باللغه الفارسيه ارجو منك ترجمته الى العربي:) ،، ولك مني جزيل الشكر:):) |
حاضر حسون اترجملک خیی الغالی والعزیز وتامرنی امر
بس اگولک من هسا کلمات حزینه انا ماعلیه اذا تاثر ت :( |
خیلی وقتا وقتی به خودمون و زندگیمون نگاه می کنیم می بینیم که زندگیمون عبارت از یه دنیا انتظار .. شاید انتظاری ساده از دیگران یا شاید انتظار از کسی که عاشقونه دوستش داریم یه دنیا حسرت و پشیمونی چون خودمون رو بی جهت برای کسی یا کسانی تلف کردیم که ارزش آن را نداشتند و و و خیلی چیزای دیگه عزیز دلم ملیکا نوشته ات سرشار از سوز بود .. منو به دنیای دیگه ای برد امیدوارم هرگز تو رو غمگین و دلگیر نبینم بدرود دوست و خواهر عزیزم |
اقتباس:
|
[SIZE="4"]ماشاء الله مليكا دائما ابداع في الي مافهمت منه ولا كلمة smilies/50.gif
هع هع هع عاد جلست اقرى شوي قلت لا ياشيخ تضحك على عمرك كده هههههه ادخل واشكرك واطلع احسن لي وكنها خاطرة او كلمات حلوة تسلم ايدك خيتوو مليكا وكثري من هالاشياء الي مافهم منها شي smilies/50.gif مثل ((خیلی وقتا... اغلب الاحیان )) ترجمتي ان خلي وقت حلو اغلب الاحيان عشان تتوفق ياحلو واذا ماخليتة حلو بتصير حياتك نكدsmilies/48_asmilies- هههههه اعذرينا خيتو قلبنا الموضوع ضحك بعد شسوي مافهمت :)[/SIZE] |
اقتباس:
شکرااا لحضورک وتواجدک العطر الی یسعدنی دایماا تسلمین یاغالیه واتمنا اشوفچ دایمااا نورتی حیاتی... |
اقتباس:
هلااا عشوق کیف خیو مافهمت وانا ترجمت النص یعنی صار عربی فلاتقول مافهمت منه ههههههههههههه شکراا اخی عاشق لحضورک وتواجدک الطیب الله لایحرمنی منکم یارب... |
اللهم صل على الحبيب المصطفى وال بيته الاطهار
وارزقنا زيارتهم في دنيا وشفاعتهم في الاخر ... مليكا اشكرك على الكلام الجميل الرائع حقيقتاَ خانم مليكا ويزه ماتردين براي زياره الامامة .... ....... ............ اقا عااشق الاكرف شلونك قلبي |
اقتباس:
چه عجب از این طرفا چرا می خوام ولی کی اجازه می ده برم:( |
الشبكة: أحد مواقع المجموعة الشيعية للإعلام الساعة الآن: 06:48 AM. بحسب توقيت النجف الأشرف |